Bezoekersinformatie

Praktische informatie

Navigatietips: Wij adviseren je Vlijtseweg 140 in te typen. Bij aankomst rij je over het parkeerterrein naar achter en dan is De Zwitsalhal rechts achterin onmisbaar! Ben je te vroeg of nieuwsgierig naar het terrein, dan kun je navigeren naar de Vlijtseweg 106 en via Brouwerij de Vlijt en Foenix naar ons pand lopen. Tip: bij de meeste panden hangen groene bordjes met daarop een beschrijving wat er vroeger achter de deuren van dat pand gebeurde.

Openbaar Vervoer

Op Apeldoorn Central station stoppen treinen vanuit alle richtingen van het land. Je kunt De Zwitsalhal bereiken door 20 minuten te lopen vanaf centraal station over de Vlijtseweg, je kunt gebruik maken van één van de vele OV-fietsen op het station of bus 14 pakken naar halte ‘Zwitsal’. Deze bus rijdt om het half uur en stopt bij de entree van het Zwitsalterrein. Tevens te bereiken per taxi, en wij kunnen altijd een taxi voor onze bezoekers bellen.

MINDER VALIDE VRIENDELIJK

Iedereen is welkom! Onze locaties is daarom ook helemaal invalideproof. Er is een invalidetoilet, er zijn geen hoge drempels of traptreden en wij hebben de mogelijkheid om een parkeerplek voor de deur te reserveren.

Route/parkeren

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op één van de 450 gratis parkeerplekken van het Zwitsalterrein. Het is mogelijk om elektrische auto’s op dit terrein te laden aan één van de vier laadpalen op ons terrein.

Overnachten

Apeldoorn beschikt over tal van leuke (boetiek)hotels en Air B&B’s. Aan de snelweg, in het stadscentrum of een prachtig plekje in het bos op de Veluwe. Wij helpen hiermee graag! Goed om te weten, het dichtstbijzijnde hotel is op 15 minuten loopafstand.​

Vrijdag 11, Zaterdag 12 en zondag 13 augustus

Festival Zoet zal dit weekend plaatsvinden op het Zwitsalterrein en in de Zwitsalhal in Apeldoorn. Op Festival Zoet tellen we mooie belevenissen in plaats van calorieën. Volop genieten van zoete verleidingen.