ron gastrobar

De Zwitsalhal gaat Blaauw: Nieuwe samenwerking met Ron Gastrobar

De Zwitsalhal is trots om een gloednieuwe samenwerking aan te kondigen met de gerenommeerde chef Ron Blaauw. Vanaf nu kunnen zakelijke gasten de unieke industriële sfeer van De Zwitsalhal combineren met de culinaire beleving van Ron Gastrobar Groep.
Bedrijven krijgen de kans om hun zakelijke evenementen in de Zwitsalhal te boeken, met catering verzorgd door Ron Gastrobar. De culinaire opties variëren van verfijnde walking dinners en authentieke Indonesische buffetten tot exclusieve uitgeserveerde diners.
Met deze samenwerking willen de Zwitsalhal en Ron Blaauw een totaalbeleving creëren voor zakelijke evenementen, waar gastronomie en ambiance perfect samenkomen.


Ron Blaauw over de samenwerking: “Bij Ron Gastrobar streven we ernaar om voor iedereen in Nederland toegankelijk te zijn. Dit realiseren we via onze restaurants, de Ron Gastrobar at Home-producten zoals de rijsttafel box, en door cateringdiensten aan te bieden. We zijn verheugd om samen te werken met professionals zoals Tim Koldenhof en hebben het volste vertrouwen in de vruchtbare resultaten die deze samenwerking zal opleveren.”


Tim Koldenhof over de samenwerking: “We vinden het tof om onze zakelijke gasten steeds weer opnieuw te verrassen met nieuwe concepten en ideeën. De keuken van Ron past perfect bij onze locatie: stoer en een beetje rock & roll.”

Interesse? Mail naar info@dezwitsalhal.nl 

Vrijdag 11, Zaterdag 12 en zondag 13 augustus

Festival Zoet zal dit weekend plaatsvinden op het Zwitsalterrein en in de Zwitsalhal in Apeldoorn. Op Festival Zoet tellen we mooie belevenissen in plaats van calorieën. Volop genieten van zoete verleidingen.